ina van den heuvel

RT-Z Zoetermeer

RT-Z kindercoaching

Kinder-coaching is voor kinderen vanaf 5 jaar die zich sterker en weerbaarder willen voelen. Kinderen kunnen coaching krijgen als ze last hebben van: • Faalangst, weinig zelfvertrouwen. • Moeite met het aangaan van sociale contacten. • Boze buien. • Teruggetrokken gedrag. • Hoog sensitiviteit. • Werkhoudingsproblemen. • Concentratieproblemen. • Problemen in het autistisch spectrum.

Heeft uw kind coaching nodig of ondersteuning van de sociaal emotionele ontwikkeling?

Heeft uw kind begeleiding nodig om te leren omgaan met problemen in autistisch spectrum?

Elke kindercoach zal hier een ander antwoord op geven, want elke kindercoach heeft zijn eigen specialisatie en werkwijze. Ikzelf zie kindercoaching als een laagdrempelige, kortdurende, praktische begeleiding voor kinderen vanaf zes jaar.

Over één ding zijn alle kindercoaches het eens; zij geloven allemaal dat de antwoorden in het kind zelf zitten. Kindercoaches werken oplossingsgericht en kijken voorbij de “problemen” die jouw kind heeft. Samen met de kindercoach ontdekt een kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Zo wordt er aan het zelfvertrouwen van een kind gewerkt en doet het kind zelfkennis op. Dit is iets waar een kind de rest van zijn leven wat aan heeft.

Het resultaat?
Een blij en gelukkig kind!

Wanneer kindercoaching?

De hulp van een kindercoach kan ingeschakeld worden wanneer jouw kind al een tijdje niet lekker in zijn vel zit. Je zou een kindercoach kunnen inschakelen wanneer jouw kind: onzeker is, heel erg verlegen is, slecht in slaap kan komen, heel veel piekert en zorgen maakt over van alles en nog wat, moeite heeft met emoties herleiden en uiten verdrietig is (faal)angstig of last heeft van driftbuien, een scheiding moet verwerken of gepest wordt. Dit zijn allemaal problemen die een kind behoorlijk kunnen belemmeren in z’n dagelijks leven.
Herken jij jouw kind niet in de kenmerken, maar zit hij of zij toch niet lekker in zijn of haar vel? Ook dan kan een kindercoach in veel gevallen helpen.


Woont U in Zoetermeer en zoekt U een goede praktijk voor kindercoaching dan kunt U terecht bij Remedial Teaching Zoetermeer.

Of woont U bijvoorbeeld in Benthuizen, Waddinxveen, of de wijken Noordhove, Oosterheem, Rokkeveen, de Leyens in Zoetermeer dan bent u uiteraard van harte welkom en hoeft niet ver te rijden. We hebben als RT buro goede resultaten op het gebied van kindercoaching. Wacht daarom niet te lang en gun uw kind het plezier om zelfverzekerder in het leven te staan.


Door middel van coaching krijgt uw kind net dat steuntje in de rug.

<