Web
Analytics Made Easy - StatCounter


Milou van den heuvel

BGLZ - Zoetermeer

Even voorstellen

Mijn naam is Milou van den Heuvel.
Ik ben Toegepast Psycholoog, kindercoach, PMA-practitioner en gespecialiseerd in ontwikkelingspsychopathologie (Autisme, ADHD, ADD, ODD, borderline, hechtingsstoornissen en angststoornissen). Sinds 2012 ben ik werkzaam binnen de jeugdzorg. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar en heb hierin veel ervaring opgedaan. Ik heb kinderen mogen ondersteunen als trainer, (ambulant) begeleider, coach, onderzoeker en adviseur. Door deze werkzaamheden heb ik een helder beeld gevormd over hoe kinderen en jongeren zich ontwikkelen, welke problemen zich voor kunnen doen en welke ondersteuning er nodig is om goede resultaten te behalen.
Het is mijn streven om goede zorg, begeleiding en coaching te bieden aan kinderen en jongeren waarin kwaliteit en persoonlijk contact centraal staan.
Momenteel ben ik twee dagen werkzaam op een basisschool in Den Hoorn. Daar geef ik invulling aan onderwijs ondersteuningsarrangementen gericht op het gedrag.
De overige dagen ben ik werkzaam als ZZP-er op bassischolen in Zoetermeer, Leiden, Den Haag en omgeving. Ook daar is mijn werk het begeleiden van kinderen met een onderwijs ondersteuningsarrangement en/of het ondersteunen van leerkrachten binnen en buiten de groep.

Naast mijn werk op scholen geef ik ook thuisbegeleiding, ouderbegeleiding en coaching aan volwassenen.